Laminált beltéri ajtók

A Tisza Ajtó Kft kínálatának egyik gyöngyszeme a laminált beltéri ajtó család. Ezek a laminált beltéri ajtók hihetetlenül masszívak, nagy igénybevételeknek is ellenállnak. A laminált beltéri ajtók gyártása során több mint 130 féle mintázat, ugyanennyi üvegbetét és tucatnyi acélcsík betét között válogathat. Közel 60 különböző színű homogén és faerezett fólia közül választhat felületet. Kialakításban egy és kétszárnyú, oldal és felül világítós kivitelek is megtalálhatóak.

Ingyenes felmérést kérek

Árajánlatot kérek

vakuumfolias-belteri-ajto-1

01-es ajtó

vakuumfolias-belteri-ajto-2

07-es ajtó

vakuumfolias-belteri-ajto-3

08-as ajtó

vakuumfolias-belteri-ajto-4

09-es ajtó

vakuumfolias-belteri-ajto-5

16-os ajtó

A laminált ajtók utólag szerelhető, állítható tokkal készülnek. Új házaknál és lakásfelújítás során is rendkívül nagy könnyebbséget jelent az, hogy a laminált beltéri ajtók tokja igazodni tud a fal egyenlőtlenségeihez, a függőlegestől való eltéréséhez. A tokok alap esetben plusz 2cm állítási lehetőséggel bírnak. Ez többnyire már a legcsúnyább egyenlőtlenségeket is eltünteti. De extra egyenlőtlen falaknál akár nagyobb állítási lehetőséget is tudunk készíteni.

vakuumfolias-belteri-ajto-6

17-es ajtó

vakuumfolias-belteri-ajto-7

19-es ajtó

vakuumfolias-belteri-ajto-8

20-as ajtó

vakuumfolias-belteri-ajto-9

20-as ajtó

vakuumfolias-belteri-ajto-10

29-es ajtó

 

Tekintse meg hogyan készül a Tisza laminált beltéri ajtó.

 

  

Ingyenes felmérést kérek

Árajánlatot kérek

 

 A laminált beltéri ajtók alapanyaga az MDF. Az MDF kiváló faipari alapanyag. A fa összes hibáját, hátrányos tulajdonságait mellőzi. Nem vetemedik, nem deformálódik, nedvességtartalma ideális. Cserébe a faerezet mintáról le kell mondanunk. De erre laminált ajtóknál szerencsére nincs is szükségünk, mivel a mintázatot a laminátum biztosítja. Az MDF en kívül a vákuumfóliás ajtólap belsejét styrofoam-mal vagy nagyobb igénybevételek esetén könnyített faforgáccsal is ki lehet tölteni.

vakuumfolias-belteri-ajto-11

31-es ajtó

vakuumfolias-belteri-ajto-12

32-es ajtó

vakuumfolias-belteri-ajto-13

35-ös ajtó

vakuumfolias-belteri-ajto-14

36-os ajtó

vakuumfolias-belteri-ajto-15

37-es ajtó

A laminált ajtók fóliája a 0,4 mm vastag vákuumfólia. A vákuumfólia a legvastagabb laminált felület ami a piacon létezik. A vákuumfólia magas hő hatására fellágyul, ekkor egy vákuum kialakításával a fellágyult fóliát az ajtó alkatrészeire kasírozzuk. A fólia visszahűlésekor az ajtó alkatrészein megszilárdul, és onnan szinte eltávolíthatatlan felületet képez. A vákuumfólizással készült laminált ajtók a legmagasabb kategóriát képviselik a laminált ajtók piacán.

vakuumfolias-belteri-ajto-16

76-os ajtó

vakuumfolias-belteri-ajto-17

79-es ajtó

vakuumfolias-belteri-ajto-18

79-es ajtó

vakuumfolias-belteri-ajto-19

81-es ajtó

vakuumfolias-belteri-ajto-20

83/08-as ajtó

A laminált beltéri ajtóknak a legnagyobb előnye a kiváló minőségen, számos kialakításon, felületen túl az egyedi méretben való elkészítés lehetősége. Ha cseréről van szó szinte mindig szükség van az egyedi méretű ajtóra. Új építésnél is mindig van egy pár ajtó ami nem pont a szabvány méret. Jó hír hogy az egyedi méretezésért ha a méretek 100x210x15 cm en belül bármekkorák felárat nem kérünk el.

vakuumfolias-belteri-ajto-21

1-es ajtó

vakuumfolias-belteri-ajto-22

1-es ajtó

vakuumfolias-belteri-ajto-23

1-es ajtó

vakuumfolias-belteri-ajto-24

1-es ajtó

vakuumfolias-belteri-ajto-25

1-es ajtó

Ha Ön egyedi megjelenésű laminált beltéri ajtót szeretne, és a kínálatunkban nem talált elfogadhatót. Tervezze meg a kívánt laminált beltéri ajtót és mi azt elkészítjük. Mintába, kialakításba, méretbe szinte bármit meg tudunk valósítani. A felületek közül lehetőség szerint az általunk kínált közel 60 féle felületből kell választania.

 

Tervezze meg laminált Tisza beltéri ajtaját: 

 

Ingyenes felmérést kérek

Árajánlatot kérek